logo-mini

OverErik

Nadat Erik in 2009 afstudeerde van de theateropleiding in Tilburg is hij begonnen als freelance acteur, regisseur en theatercoach. Sinds januari 2018 werkt hij naast zijn freelance werk ook onder de naam Goetjaer Entertainment en verzorgt hij theater- en filmproducties, cursussen en entertainment. Hij is werkzaam voor toneel, muziektheater, entertainment en film.
   Zijn ervaring ligt in producties als Rent en The Woman In Black en sinds 2010 richt hij zich naast het acteren ook op regie. Hij heeft meerdere producties geregisseerd, waaronder Elektra Bekent, Ira Levin's Deathtrap, The 39 Steps en sinds 2017 is hij huisregisseur bij de toneelvereniging Eendracht Maakt Macht.
   Naast het theater is hij ook regelmatig werkzaam in de entertainment sector. Zo heeft hij meegewerkt als poppenspeler in het Dolfinarium en is hij werkzaam als Lead Actor bij The Amsterdam Dungeon.
   In 2010 verhuisde Erik naar Londen om daar de smaak van het theaterleven te kunnen proeven. Gedurende deze periode heeft hij zich verder verdiept in zowel het acteren als het regisseren en werkte hij ondertussen bij de horrorattractie London's Deathtrap, toendertijd de enige scare attraction binnen Europa waarin de acteurs bevoegd waren om de bezoekers aan te raken. Hierdoor werd hij extra getraind in de veiligheid binnen een scare attraction.
   Sinds zijn terugkomst in Nederland in 2011 maakt hij regelmatig eigen voorstellingen, waaronder Dracula, Schemerduister en bewerkte hij Requiem for a Dream voor het theater. Sinds 2018 is Erik begonnen onder een eigen bedrijfsnaam: Goetjaer Entertainment. Hiermee geeft hij cursussen, creĆ«ert hij voorstellingen en verzorgt hij entertainment acts.

There is no
Business
like
Show Business

Een greep uit de producties